Νέο πρόγραμμα εργαζομένων με επίδομα 1.000€, 200 ώρες κατάρτισης & 10 συνεδρίες συμβουλευτικής από το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Επιδότηση εργαζομένων με 1.00€ για 200 ώρες κατάρτισης & 10 συνεδρίες συμβουλευτικής από το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Λήξη αιτήσεων: 31/12/2021.

Το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 – 2020», έχει αναλάβει ως Δικαιούχος την υλοποίηση της Πράξης:

«Συμβουλευτική καθοδήγηση, κατάρτιση και πιστοποίηση των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, για τη συμμετοχή τους στη διαρθρωτική αλλαγή της οικονομίας» με κωδικό ΟΠΣ 5047758, σύμφωνα με την με αρ. πρωτ. ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ 7387/2160/Α3/09-12-2019 (ΑΔΑ:ΨΕ1546ΜΤΛΡ-48Ο) Απόφαση Ένταξης.

Αντικείμενο της Πράξης είναι η παροχή υπηρεσιών εξατομικευμένης συμβουλευτικής, εκπαίδευσης και πιστοποίησης 3.500 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας, για την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων (σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024) που θα ενισχύσουν ουσιωδώς τη δυνατότητα για την απασχόλησή τους, την προοπτική βελτίωσης των όρων απασχόλησής τους και την επαγγελματική τους κινητικότητα για την εξασφάλιση των προσφορότερων εργασιακών όρων και την προσαρμογή τους στις διαρθρωτικές αλλαγές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και της οικονομίας εν γένει.

Η πράξη χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – EKT) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Στο πλαίσιο της Πρόσκλησης, το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών από υποψήφιους ενδιαφερόμενους για συμμετοχή στην Πράξη από την Δευτέρα 01/11/2021

Η πρόσκληση θα παραμείνει ανοιχτή για υποβολή αιτήσεων μέχρι 31/12/2021.

Περισσότερα εδώ

adminΝέο πρόγραμμα εργαζομένων με επίδομα 1.000€, 200 ώρες κατάρτισης & 10 συνεδρίες συμβουλευτικής από το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Σχετικά άρθρα

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο κατάρτισης σε πράσινες δεξιότητες για 25.000 ανέργους με εκπαιδευτικό επίδομα έως 400 ευρώ

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου και ώρα 14:00, ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων ανέργων για συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα απόκτησης και αναβάθμισης πράσινων δεξιοτήτων της ΔΥΠΑ.

10 σχόλια

Join the conversation
 • Γκουτσικας Αθανασιος - 5 Δεκεμβρίου, 2021 Απαντήστε

  Με ενδιαφερει το προγραμμα του οικονομικου
  Επιμηλετηριου. Είμαι ανεργος,με καλύπτη;

  admin - 6 Δεκεμβρίου, 2021 Απαντήστε

  Καλησπέρα σας. Όχι δε σας καλύπτει. Το πρόγραμμα είναι μόνο για εργαζομένους.

 • RENTI ΣΕΜΑΝΙΑΚΟΥ - 29 Δεκεμβρίου, 2021 Απαντήστε

  Καλησπέρα με ενδιαφέρει το επιδοτουμενο πρόγραμμα οικονομικού επιτελείου που κάνουμε αίτηση

 • ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΔΟΥΜΗ - 25 Ιανουαρίου, 2022 Απαντήστε

  Καλησπέρα,
  Με ενδιαφέρει το επιδοτούμενο σεμινάριο από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Μπορώ ακόμα να υποβάλλω τα χαρτιά μου?Είμαι εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα.

 • ΜΑΡΙΑ ΜΟΝΑΝΤΕΡΟΥ - 16 Φεβρουαρίου, 2022 Απαντήστε

  Καλησπέρα,
  Με ενδιαφέρει το επιδοτούμενο σεμινάριο από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Μπορώ ακόμα να υποβάλλω τα χαρτιά μου?Είμαι εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα.

  admin - 16 Φεβρουαρίου, 2022 Απαντήστε

  Καλησπέρα σας. Όχι δυστυχώς, η πρόσκληση έχει κλείσει.

 • Ελπίδα - 19 Φεβρουαρίου, 2022 Απαντήστε

  Καλημέρα. Θα ήθελα να με ενημερώνετε στο μέιλ μου για επιδοτούμενα προγραμματα κατάρτισης για ανέργους. Στο site από ότι είδα έχει αυτή τη περίοδο μόνο για εργαζόμενους. Μήπως γνωρίζετε αν θα βγουν και για ανέργους? Ευχαριστώ πολύ

  admin - 16 Μαρτίου, 2022 Απαντήστε

  Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο facebook ή να εγγραφείτε στο newsletter μας για να βλέπετε αυτά που ανεβάζουμε. Βγαίνουν διάφορα προγράμματα, μέχρι 18/3 στις 11:00 τρέχει το κοινωφελές, με 8μηνα σε δήμους και περιφέρειες. Αν βρίσκεστε στην περιοχή των Ιωαννίνων και θέλετε να κάνουμε την αίτηση μαζί μπορείτε να πάτε στην 28ης Οκτωβρίου 6, 1ος όροφος στο κέντρο Multistudies. Εναλλακτικά αν είστε σε κάποια άλλη πόλη μπορείτε να αναζητήσετε οδηγίες σε κάποιο Κέντρο δια βίου μάθησης που ασχολείται με το πρόγραμμα αυτό, το οποίο είναι μέσω ΟΑΕΔ.
  Μπορείτε να κάνετε την αίτηση ακόμα και μόνη σας μέσα από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, απλά θέλει προσοχή στην επιλογή των θέσεων με βάση το προσοντολόγιο για να μη γίνει κάποιο λάθος και ακυρωθεί η αίτηση

 • ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΣΑΡΡΗ - 23 Φεβρουαρίου, 2022 Απαντήστε

  Καλησπέρα με ενδιαφέρει το επιδοτουμενο πρόγραμμα οικονομικού επιτελείου που μπορούμε να κάνουμε αίτηση

  admin - 16 Μαρτίου, 2022 Απαντήστε

  Καλησπέρα. Υπάρχουν πάντα links στο άρθρο για να μπορέσετε να μάθετε περισσότερα και να κάνετε την αίτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *