My Blog

Ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη 14/12/2021 οι αιτήσεις για 50 μόνιμες θέσεις σε Εθνικό Τυπογραφείο & Τράπεζα της Ελλάδος μέσω ΑΣΕΠ.

Από σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 8:00 ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στην προκήρυξη 11Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα (50) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο και στην Τράπεζα της Ελλάδος σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν.4765/2021.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ,  ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων λήγει στις 30 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.
Δείτε την προκήρυξη εδώ.
adminΞεκίνησαν σήμερα Τρίτη 14/12/2021 οι αιτήσεις για 50 μόνιμες θέσεις σε Εθνικό Τυπογραφείο & Τράπεζα της Ελλάδος μέσω ΑΣΕΠ.

Σχετικά άρθρα

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την πρόσληψη εργασιακών συμβούλων στη ΔΥΠΑ

Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 00:01, ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για 540 θέσεις εργασιακών συμβούλων στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) της ΔΥΠΑ, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης NextGenerationEU.

ΔΥΠΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή 1.000 ανέργων στο διαδικτυακό πρόγραμμα κατάρτισης «Cloud Practitioner Essentials AWS»

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα κατάρτισης υπολογιστικού νέφους ΔΥΠΑ – Amazon. Από την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00, μέχρι την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59, θα υποβάλλονται οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για συμμετοχή στο νέο διαδικτυακό πρόγραμμα σύγχρονης κατάρτισης με τίτλο «Cloud Practitioner Essentials AWS» για 1.000 ανέργους. Η δράση υλοποιείται στο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *